Web Çözümleri Uzmanınız; Alastyr

alastyr web çözümleriWeb üzerindeki kimliğiniz için 150’den fazla uzantıda alan adını uygun fiyat ile anında tescil veya transfer edebilirsiniz.

Web projelerinizi Linux ve Windows platformlarda Alastyr Güvencesi ve performanslı sunucuları ile bulutların üzerine taşıyın, güvenli bir şekilde dosyalarınızı barındırın.

SinemaTürk, SubWay, SkyTV, UNTHolding, TeamViewer, ZiraatSigorta, GöztepeYalıDerneği ve OyunZade gibi kuruluşların bulunduğu 50.000 kadar web sitesine aktif olarak hizmet vermektedir.

En sık kullanılan WordPress, Joomla ve Drupal gibi hazır web uygulamaları için özelleştirilmiş sunucularımız da ihtiyacınıza yönelik Hosting Paketleri‘ne en uygun fiyatlar ile sahip olun.

SSL Sertifikası, web sunucusunda bulunan ve online iletişimleri güvenceye alan bir kod parçasıdır. SSL Sertifikaları güven verir, online etkileşimlerin gizliliğini korur ve müşterilerin, bir web sitesinde işlem yapma güveni kazanmasına yardımcı olur. Alastyr, endüstri zirvesindeki partnerleri ile sizlere en ekonomik SSL çözümlerini sunar.

Alastyr ile sende internetteki yerini almak için hemen KAYIT ol;