Mekanlarınızın Şıklığı, Baskılı Şeker

Mekanların yeni gözdesi markanıza özel Baskılı Şeker;

Menülerde ki fiyat rekabetinin de önüne geçen, şıklık yarışı gün geçtikçe mekanlarda farklı tasarımlar ve ilginç görseller ile şeker tanelerini saran ambalajlara kadar uzanmıştır. Müşterilerine damak ziyafetinin yanı-sıra görsel ziyafet sunan mekanlar müşterileri gözünde tercih sebebi olur hale geldiler.

markanıza özel baskılı şekerMekanlara estetik ve hijyen anlayışını beraberinde getiren markanıza özel “Logo Baskılı Islak Mendil“, “Stick Toz Şeker” ve “Sargılı Küp (kesme) Şeker” ürünleri artık neredeyse bir zorunluluk haline geldi sayılır.

İlginç tasarımların ve görsellerin ortaya çıktığı kolonyalı mendil, sargılı şeker, tabak altlığı, yemek ve içecek menüleri; cafe, bar, restoran ve otellerin vazgeçilmez en iyi reklam aracı olmuştur.

Siz de mekanınızda ki şıklığa ve hijyene önem veriyorsanız sizin için bu görevi üstlenen www.tasarimlik.com mekanlarınıza estetik katmak için fazlasıyla çaba gösteriyor.

sizin için başka neler YAPABİLİRİZ; el ilanı, katalog, dergi, afiş, poster, kartvizit, broşür, flyer, karton çanta, ajanda, andaç, logo, ambalaj, kurumsal kimlik, menü, amerikan servisi, markanıza özel, ıslak mendil, stick şeker, sargılı şeker, bardak, magnet, oto kokusu, promosyon, tanıtım sitesi, e-ticaret sitesi, web tasarım, grafik tasarım, vb. onlarca hizmeti sizin için yapabiliriz.